Προφίλ - Alpha Motion SA

Alpha Motion AE
Ελέγχουμε τις κινήσεις σας
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προφίλ

Η Εταιρεία
H Alpha Motion Α.Ε ιδρύθηκε το 1994 από τον κ. Αργύριο Σανίνο παραμένοντας για αρκετό διάστημα ως ατομική εταιρεία. Η νομική της υπόσταση ως Ανώνυμη Εταιρεία πραγματοποιήθηκε το 2002.

Η Alpha Motion ξεπερνώντας τα 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά , έχει διαδραματίσει έναν από τους σημαντικότερους ρόλους στην εκβιομηχάνιση των παραγωγικών διαδικασιών και στην ανάπτυξη σύγχρονων τεχνολογιών.

Το κύριο αντικείμενο της Alpha Motion είναι η εισαγωγή - εμπορία καθώς και η μελέτη - εκπαίδευση - εγκατάσταση (όπου χρειαστεί) εξειδικευμένων προϊόντων αυτοματισμού στη βιομηχανία και στη ρομποτική, όπως σερβοκινητήρες, βηματικοί κινητήρες, inverters,  κλπ.

Πιο συγκεκριμένα δόθηκε  έμφαση και απόλυτη εξειδίκευση στον έλεγχο της κίνησης (Motion Control), μια διαδικασία που απαιτείται  στην βιομηχανική παραγωγική διαδικασία , στον Αυτοματισμό , και την  εξέλιξη  των σύγχρονων μηχανών κάθε μονάδας.

Έτσι με την υπογραφή συνεργασιών με παγκόσμια καταξιωμένους ξένους οίκους, εξασφάλισε την εισαγωγή στην ελληνική αγορά προϊόντων τεχνολογίας αιχμής.

Από την αρχή της πορείας της η Alpha Motion κατέχει ηγετική θέση στο χώρο έχοντας το μεγαλύτερο ποσοστό των σύγχρονων εγκατεστημένων εφαρμογών, με ακόμα μεγαλύτερη ικανότητα να ολοκληρώνει πάντα πρωτότυπες εφαρμογές νέας τεχνολογίας. γεγονός που μεγαλώνει την διαφορά από τον ανταγωνισμό και χαρακτηρίζει την  Alpha Motion ως σχολή και σημείο αναφοράς.

Σημαντικότατος παράγοντας είναι η διαχρονική εκπαίδευση του έμψυχου δυναμικού της Alpha Motion. Παλαιά και νέα στελέχη, συμμετέχουν, σε τεχνικά σεμινάρια και παρουσιάσεις που λαμβάνουν χώρα στον Ευρωπαϊκό χώρο και διοργανώνονται από τους συνεργαζόμενους οίκους της. Αποτέλεσμα, το πάντοτε άψογα τεχνικά κατηρτισμένο προσωπικό , έτοιμο όχι μόνον να δώσει την λύση αλλά και να την πραγματοποιήσει.
Με αυτόν τον τρόπο η Alpha Motion συνεχώς ενημερώνει τους πελάτες και συνεργάτες της ώστε να είναι πάντα στο κέντρο των σύγχρονων τεχνολογικών επιτευγμάτων.

Ακολουθώντας τις επιταγές της αγοράς η Alpha Motion  διευρύνει συνέχεια  την  γκάμα των προσφερόμενων προϊόντων της ενώ παράλληλα η μακροχρόνια τεχνογνωσία της στον αυτοματισμό εξασφαλίζει την άρτια τεχνική υποστήριξη τους. Αυτό δίνει την ασφάλεια στον πελάτη και  στον συνεργάτη ότι θα βρίσκουν πάντα την ιδανική λύση στις εφαρμογές τους και   αναδεικνύει την Alpha Motion ως το πλέον σημαντικό κέντρο Βιομηχανικών Συστημάτων Υψηλής Τεχνολογίας.

Alpha Motion AE
Λεωφόρος Μαραθώνος 72
19009. Πικέρμι Αττικής
Τηλ : 2108227470,2108227472
Φαξ : 2108253787
email : info@alpha-motion.gr
Επιστροφή στο περιεχόμενο